Op kinderleeftijd was ik al bezig met zingen. Songteksten schrijven, in musicals acteren en zingen, muzikale vorming op de muziekschool en optredens voor de school en familie. 

In 1992 kwam ik in aanraking met de schoolband van de opleiding verpleegkunde en daar ben ik als achtergrondzangeres gestart, gelukkig kreeg ik na verloop van tijd ook de kans om eens de lead te zingen en vanaf toen is zingen een echte passie geworden. Een rol in een musical, studiowerk, zingen op bruiloften en feesten, alles heb ik aangepakt om op te treden en te zingen en gelukkig met succes!

Na allerlei bandjes met allerlei covermuziek heb ik met Kek, een 4 koppige coverband, prachtige jaren gehad met veel optredens waaronder op het Emergenza festival in de Melkweg in Amsterdam, een hoogtepunt!

Toen ik in 2002 gevraagd werd om auditie te doen voor de Amsterdam UMC bigband kwam een lang gekoesterde wens uit. Het zingen van jazz en standards is absoluut een omschakeling geweest waarin nog zoveel te leren valt maar vooral ook in te geven valt. Verbeteren van de stem, leren luisteren naar de andere instrumenten, timing en het ‘jazzgevoel’ zoek ik nu vooral in het bezoeken van optredens, veel luisteren en meezingen met klassiekers en het volgen van zanglessen en workshops.